Mert nyomul a Majmok Birodalma (marginális emberiség) meg a Pandora Navik Kék Kommandó (ellenség az emberiség).
Egyébként a film jó meg szórakoztató. DE: mi a véleményetek arról az íróról, aki annyira primitív, hogy úgy képzeli a fejlődést, az ideális természeti okos majom törzset, hogy MÁSOLJÁK a kipusztult emberiség kultúráját, és TORONYHÁZAKAT emelnek? Csak éppen mivel primitívebbek, faanyagot használnak. Mi ez, valami rakomány kultusz (cargo cult)? Nagyobb magyarázat nincs (sasok, ugyan, kérlek). Illetve az emberi kommandóból a túlélő, okos, ügyes, határozott egyed egy fehér férf... mi!? Na azt már nem! Olyat még egyszer nem látsz. LEGYEN NŐ! Lehetőleg a fehér férfiakat már ne is nagyon mutogassuk, a legjobb lenne kitörölni őket a mozi történelemből. Belőlük elég lesz egy darab is, egy sánta hazaáruló, akinek a csajszi úgyis kitekeri a nyakát. Brávó, brávó! Egyébként pont a nyakkitekerés jelenettel egyetértettem, ott az adott pillanatban. Illetve beismerem, csak viccelődtem (mielőtt eljön értem a woke), a film tényleg szórakoztató, az újkori Majmok bolygója-történetek közül az eddigi legjobb. Viszont még ezt sem nézném újra, mert annyira meg nem jó. Az is igaz, én a régi Charlton Heston-mozifilmre is azt mondtam, kár volt folytatni. Olvastam az eredeti regényt, a régi, első részen kívül én nem láttam még olyan filmet, ami hangulatában és megvalósításában, mondanivalójában illő lenne az egyébként kritikai regényhez. Sajnálom.
Mert nyomul a Majmok Birodalma (marginális emberiség) meg a Pandora Navik Kék Kommandó (ellenség az emberiség). Egyébként a film jó meg szórakoztató. DE: mi a véleményetek arról az íróról, aki annyira primitív, hogy úgy képzeli a fejlődést, az ideális természeti okos majom törzset, hogy MÁSOLJÁK a kipusztult emberiség kultúráját, és TORONYHÁZAKAT emelnek? Csak éppen mivel primitívebbek, faanyagot használnak. Mi ez, valami rakomány kultusz (cargo cult)? Nagyobb magyarázat nincs (sasok, ugyan, kérlek). Illetve az emberi kommandóból a túlélő, okos, ügyes, határozott egyed egy fehér férf... mi!? Na azt már nem! Olyat még egyszer nem látsz. LEGYEN NŐ! Lehetőleg a fehér férfiakat már ne is nagyon mutogassuk, a legjobb lenne kitörölni őket a mozi történelemből. Belőlük elég lesz egy darab is, egy sánta hazaáruló, akinek a csajszi úgyis kitekeri a nyakát. Brávó, brávó! Egyébként pont a nyakkitekerés jelenettel egyetértettem, ott az adott pillanatban. Illetve beismerem, csak viccelődtem (mielőtt eljön értem a woke), a film tényleg szórakoztató, az újkori Majmok bolygója-történetek közül az eddigi legjobb. Viszont még ezt sem nézném újra, mert annyira meg nem jó. Az is igaz, én a régi Charlton Heston-mozifilmre is azt mondtam, kár volt folytatni. Olvastam az eredeti regényt, a régi, első részen kívül én nem láttam még olyan filmet, ami hangulatában és megvalósításában, mondanivalójában illő lenne az egyébként kritikai regényhez. Sajnálom.