Közösség

Vélemény:

72 A majmok bolygója: A birodalom

(2024)

A hatalom

Yosihiro   2025.01.28 09:27
2

Nekem a régi A majmok bolygója ugrik be erről a címről, és ezért kíváncsian vártam, mit mutat majd ez a film, de nem csalódtam, jó produkciót kapunk. A látvány mindenek felett. Azt gondolom, itt aztán kitettek magukért, és amit látunk, az tényleg lenyűgöző lett. A történet is jól felépített és izgalmas. Az érzelmek terét sem hagyták ki, ami így még komplexebbé teszi ezt az alkotást. A technika használatával ugyan kicsit néha túlzásokba is esnek, de örülni kell annak, hogy legalább ezt így összehozták. Összességében a történet jó, a rendezés jó. A szereplők ugyan nem tudnak a filmhez adni, de tudják tartani a közepesen jó színvonalat. A hangi, képi effektek jók. Így úgy gondolom, megérdemli ez az alkotás a négy csillagot. Érdekes volt, ahogy bemutatták a majmok viselkedését mindkét oldalról és persze az ember szerepét. Izgalomban nem volt hiány, igazi Majmok bolygója-film. Sajnos a CGI-jal az emberi olyan érzelmek hiányoztak, mint az arcmimika, ugyan lehet ezt pótolni, de mégsem olyan, ha egy ember játssza ezt el. Csak ajánlani tudom, szerintem remek kikapcsolódás minden korosztály számára. Üdv: Yosi