Közösség

Vélemény:

75 Tőrbe ejtve – Ébredj fel, halott ember

(2025)

Ripacsok zászlósa

D’disasterTourist   2026.03.01 21:56
0

Elképesztően hitvány egy koncepció ez a film, és erre semmilyen mentség nincsen a világon. Ha azt gondolja az ember, hogy ez a film rossz, akkor sok sikert kívánok Az üveghagyma remekműhöz; kellően elkapja az embert a rosszullét. Erről a filmről nem igazán lehet sok jót elmondani, maximum annyit, hogy ez egy rossz vicc. Olyan érzésem volt a nézése közben, mintha valami elképesztően nevetséges paródiát néztem volna, mint annak idején a Horrorra akadva vagy hasonló társai. A film borzasztóan ötlettelen, foltozgatott minden egyes része, mert valami nagyon hiányzik belőle. Közben sokat gondolkodtam, hogy vajon mi, és rájöttem, hogy az ötlet hiányzik belőle. Kvázi Scooby-Doo-koppintás megfilmesítve, kisebb túlzással élve, mert azért a mese javára ítélném, ha választani kellene. Elképesztően hitvány koncepció, ötlettelen sorozatszálak; értem, mit akartak közölni, de az helyenként lenyűgöző volt, hogy mennyire amatőr módon kooperálnak. A színészek többsége ripacs alakítást adott elő, túljátszott szerepek, mások meg a háttérbe szorultak, mintha a közepén megunták volna az egészet. Számomra felért egy kínzással, de nem a legrosszabb az összes közül. Katasztrófaturistáknak ideális, sok sikert hozzá.