A lányom szerint Madame net. Elképzelem, szinte látom magam előtt, ahogy a nézők sorokban kígyóznak a pénztárak előtt, hogy jegyhez jussanak. Persze ezt csak én látom (spoilerveszély), Madame Web nem. Szerencsére, mert valószínűleg nem is történik meg. Végig vártam, hogy végre elkezdődjön a film, amikor már rájöttem, hogy ez maga a film, amit nézek. Eredetileg egyórásra készítették, gondolom, csak mivel a „hősnő” úgy is mindent lát előre, és mi is kétszer látjuk, ezért meg is lett a kétórás mozifilm. A Web legszerencsétlenebb gonoszát tették az alkotásba, akit inkább szánalom, mint gyűlölet vehet körül a nézők részéről. Ellenben a néger lányt lehet utálni, pedig pozitív hőst alakít az idegesítő megnyilvánulásaival. Ismét (spoilerveszély). A végén természetesen a „hősnő” beleesik a vízbe, ami éppen rá is fért, hiszen több napon át ugyanabban a ruhában, bőrkabátban lenni rettentően büdössé változtathatja az embert. Szerencsére nem a Marvel készítette a mozit, hanem a Sony, így nekik jár a fekete pont.
Ui: Ennyire gagyi ruhákat ráadni az amazonasi pókemberekre nagy bűn. Megértem, hogy az amazonasi őslakók miért inkább pálmalevélbe öltözködnek.
A lányom szerint Madame net. Elképzelem, szinte látom magam előtt, ahogy a nézők sorokban kígyóznak a pénztárak előtt, hogy jegyhez jussanak. Persze ezt csak én látom (spoilerveszély), Madame Web nem. Szerencsére, mert valószínűleg nem is történik meg. Végig vártam, hogy végre elkezdődjön a film, amikor már rájöttem, hogy ez maga a film, amit nézek. Eredetileg egyórásra készítették, gondolom, csak mivel a „hősnő” úgy is mindent lát előre, és mi is kétszer látjuk, ezért meg is lett a kétórás mozifilm. A Web legszerencsétlenebb gonoszát tették az alkotásba, akit inkább szánalom, mint gyűlölet vehet körül a nézők részéről. Ellenben a néger lányt lehet utálni, pedig pozitív hőst alakít az idegesítő megnyilvánulásaival. Ismét (spoilerveszély). A végén természetesen a „hősnő” beleesik a vízbe, ami éppen rá is fért, hiszen több napon át ugyanabban a ruhában, bőrkabátban lenni rettentően büdössé változtathatja az embert. Szerencsére nem a Marvel készítette a mozit, hanem a Sony, így nekik jár a fekete pont. Ui: Ennyire gagyi ruhákat ráadni az amazonasi pókemberekre nagy bűn. Megértem, hogy az amazonasi őslakók miért inkább pálmalevélbe öltözködnek.