Spoiler nélkül nehéz bármit mondani róla, de megterhelő volt nézni (főleg a születésnapomon).
A jobb thrillerek közé tartozik, de a rendezés ügyetlen ahhoz, hogy kiemelkedő legyen. Túl hosszú, túl sokat időzik apróságokon, nem igazán tud kellő feszültséget teremteni. A casting véleményem szerint borzalmas, nehéz a karakterekkel szimpatizálni vagy azonosulni, de ez lehet, hogy csak nálam van így. A hangok és a vágások viszont nagyon profik, illetve 1-2 poénon hangosan felnevettem, ezek baromi jó feszültségoldó pillanatok voltak. Olyanok, amikor kínjában a helyzet abszurditásán nevet a néző.
6-7 pont között vacilláltam sokáig, egyik pontszámot sem érdemli meg igazán. Nem szeretek fél pontot adni, így inkább jobbra értékeltem.
A mozi után jó kis társadalmi filozofálgatásba kezdtünk a film kapcsán a feleségemmel. Nem számítottam rá, hogy ki fogja ezt váltani egy látszólag bugyuta film, de van mélysége és üzenete, bár morálisan megkérdőjelezhető. Az utána következő beszélgetés miatt érte meg igazán megnézni.
Spoiler nélkül nehéz bármit mondani róla, de megterhelő volt nézni (főleg a születésnapomon). A jobb thrillerek közé tartozik, de a rendezés ügyetlen ahhoz, hogy kiemelkedő legyen. Túl hosszú, túl sokat időzik apróságokon, nem igazán tud kellő feszültséget teremteni. A casting véleményem szerint borzalmas, nehéz a karakterekkel szimpatizálni vagy azonosulni, de ez lehet, hogy csak nálam van így. A hangok és a vágások viszont nagyon profik, illetve 1-2 poénon hangosan felnevettem, ezek baromi jó feszültségoldó pillanatok voltak. Olyanok, amikor kínjában a helyzet abszurditásán nevet a néző. 6-7 pont között vacilláltam sokáig, egyik pontszámot sem érdemli meg igazán. Nem szeretek fél pontot adni, így inkább jobbra értékeltem. A mozi után jó kis társadalmi filozofálgatásba kezdtünk a film kapcsán a feleségemmel. Nem számítottam rá, hogy ki fogja ezt váltani egy látszólag bugyuta film, de van mélysége és üzenete, bár morálisan megkérdőjelezhető. Az utána következő beszélgetés miatt érte meg igazán megnézni.