Közösség

Vélemény:

64 Vészjelzés

(2024)

Vészjelzés

Kittikee   2025.05.17 16:06
0

Miss Kravitz erős témával debütált. A szigetről nekem azonnal Epstein ugrott be, mint egyfajta legrosszabb látomás, mert a mocskos, beteges, perverz életét bemutató dokuk igencsak nyomot hagytak bennem. Ha van pénzed, és amellé még hatalom is társul, máris istennek képzeled magad. Ha pedig már tech-mogul vagy, na akkor meg aztán még inkább felsőbbrendűként "élvezheted" az életed, mindenféle ejnye-bejnye mentesen. Egy darabig lehet ezt művelni, de egyszer visszanyal a saját fagyi, és még csúnyább a végkifejlet. Utólagosan megjegyezvén: nem volt ez rossz film, bár itt-ott hiányérzetem volt, és kérdések is merültek fel bennem pár jelenettel kapcsolatosan, de nem szeretnék spoilerezni. A vége jó kis csavar volt... *os 5-ös. A színészi felhozatal is rendben volt, voltak feledésbe merült arcok, és érdekes volt látni Channinget ilyesfajta gonosz szerepben. De ami mellett nem tudok elmenni, és Isten látja lelkem, én se vagyok matyó hímzés, de miért kellett azt a botrányosan csúnya nőt betenni főszereplőnek?! A két óra játékidő alatt folyamatosan fintorgott az arcom, amolyan undorral, főleg, hogy folyvást szinte a szájában volt a kamera. Nagyon rossz casting még rosszabb magyar szinkronnal. Amikor Whitney Houston életrajzi filmjére is őt választották, már azon is kibuktam, hogy honnan a fenéből kukázták elő ezt a nőt, erre most itt is szenvednem kellett... Na de ez van, ez nem kívánságműsor ugyebár... sajnos. :D