2024.01.24 13:49 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Hol van a végveszély?

Erre filmre esett most a választás, és sajnos nem igazán lett valami sikeres. A történet furán indul, egy üldözéssel, és utána visszatekintünk eseményekre. Hát igazi gimis fiatalos megszokott semmi extra. Egy édesapját elvesztő lány, új gimi, új barátok és egy új barátnő.

Az anyukája, aki a férjét veszítette el szintén új szintre lép, és vállalkozásba kezd az új városban. A fiatal lány új barátnője hamar lecsap rá, és bevezeti az életébe, ami nem mindennapi. A sikeres üzlet kapcsán egy hotel tulajdonosa megkéri a kis pékség vezetőit, hogy süssenek nekik, így nemcsak új munka, de egy románc is kezd kialakulni. A lánya pedig egyre veszélyesebb helyzetekbe kerül, pedig a szerelem is rátalál egy fiú személyében, de előrébb helyezi a barátnőjét.

Hol van a végveszély?

Kis konfliktusok, és a végére kiderül a titok, hogy a barátnő milyen szorult helyzetben van, végül az édesanya, aki megmentésére siet a lányának, és végül minden jóra fordul. Szóval elég gyengécske a forgatókönyv, a thriller részét nem értettem, semmi olyan nem volt benne. Inkább szép színes, látványos képeket kapunk egy teljesen átlagos történettel, ahol a kis csavar ugyan megvan, de pulzusszámunk nem emelkedik meg. A pozitívum az én szemeben: az érzelmek kapcsán némi emelkedés, a szerelem szikráit bemutató képkockák és a befejezés, ami pozitívum, és ez nekem tetszik, hogy így zárták le az egészet. Ezektől eltekintve maga a film kettő csillagot kapna, de én úgy gondolom, kedves kis film, nézhető, néhol érdekes, nem nagy színészi teljesítményekkel és nagyon kiszámítható részekkel. A végkifejlet kapcsán pedig pozitívum az örömteli befejezés, így megadom rá a három csillagot. A jót semmiképpen nem éri el, egyszer meg lehet nézni, de ne várjunk nagy durranást, inkább egy sablonos filmet. Üdv: Yosi

thriller

Maggie egy tinédzser, aki örül, hogy új barátra tett szert, amíg rá nem jön, hogy valami sokkal rosszabbra készül. több»

0