Közösség

Vélemény:

63 Országúti diszkó

(2024)

Nem kell komolyan venni, hisz még maga a film sem veszi magát annak!

Erik Csok   2024.05.26 14:33
0

A 2024-es Országúti diszkó remake-ről elmondható, hogy egy ilyen film már nagyon kellett a mai filmes felhozatalból. Mert ez a film szerintem nagyon jól sikerült! Arra van, hogy leülj, megnézzed, és úgy állj fel, hogy jól szórakoztál rajta. Jó a film humor világa is, a bunyók is nagyon jól vannak megcsinálva, tetszett az is, hogy nincs teli vagdosva az akciójelenet, így mindent jól lehet látni. Nagyon hangulatos is, nekem tetszett a környezet, a karakterek is tök jók (némelyik azért nem), és unatkozni nem igazán lehet rajta szerintem. Jake Gyllenhaal nagyon ki pattintotta magát, nem ez az első eset, hogy ilyet csinál, de dicséret illeti, hogy csak e film kedvéért tette meg ezt, és amúgy, mint mindenben, itt is jól hozza a rá szabott karaktert, tényleg jól alakít! Conor McGregor meg önmagát adja, de annyira nem veszi magát komolyan, hogy látszik rajta, imádja ezt a szerepet és a néző is jól szórakozik a karakterén. Egy kicsit hajaz a 90-es évek akciófilmjeire, de tényleg el kellett már egy ilyen film, nekem tetszett, jó szórakozást nyújtott!