Egyrészt nagyon minőségi, jól összerakott film. Az idei év első decens horrorja.
Másrészről pedig régen láttam ilyen nyomasztó, rossz hangulatú filmet. Talán a Suspiria új verziója volt rám ilyen hatással. Kajak, kicsit vártam, hogy véget érjen. Az sem segített, hogy tök egyedül néztem egy viszonylag nagy teremben.
Ha katolikus lennék, nagyon fel lennék b*szódva amúgy, hogy félévente megjelenik egy katolikus témájú horror, vagy valamilyen szentséget kiforgató, okkult démonikus cucc, templomi környezetben.
Egyrészt nagyon minőségi, jól összerakott film. Az idei év első decens horrorja. Másrészről pedig régen láttam ilyen nyomasztó, rossz hangulatú filmet. Talán a Suspiria új verziója volt rám ilyen hatással. Kajak, kicsit vártam, hogy véget érjen. Az sem segített, hogy tök egyedül néztem egy viszonylag nagy teremben. Ha katolikus lennék, nagyon fel lennék b*szódva amúgy, hogy félévente megjelenik egy katolikus témájú horror, vagy valamilyen szentséget kiforgató, okkult démonikus cucc, templomi környezetben.