Nem is olyan rossz karácsonyi ajit dobott a DreamWorks & Netflix kombó... A szokásos gagyiságok után... Úgyhogy ünnepelhetünk, hogy végre valami nézhetőt is kaptunk így év végére... Szerintem.
A Bateman & Egerton páros vonzott csak igazából, mert míg Egertont az Eddie, a sas és a Kingsmanben csíptem, Batemant csak a vígjátékokban imádom... Nem jön be mint rosszfiús szereplő, de a bemutató alapján kíváncsivá tett a nagyon gonibá' stíl.
Ez is tipikus 1x végigizgulós kis akciófilmecske, a szokásos: lehetetlen, hősös, mindent megoldós, túlélős „John McClane”-es klisékkel, de legalább nem szedték 8 részre.
Pont ezért is jól passzol a DreamWorks, mert a fele mese... ;D
Nem is olyan rossz karácsonyi ajit dobott a DreamWorks & Netflix kombó... A szokásos gagyiságok után... Úgyhogy ünnepelhetünk, hogy végre valami nézhetőt is kaptunk így év végére... Szerintem. A Bateman & Egerton páros vonzott csak igazából, mert míg Egertont az Eddie, a sas és a Kingsmanben csíptem, Batemant csak a vígjátékokban imádom... Nem jön be mint rosszfiús szereplő, de a bemutató alapján kíváncsivá tett a nagyon gonibá' stíl. Ez is tipikus 1x végigizgulós kis akciófilmecske, a szokásos: lehetetlen, hősös, mindent megoldós, túlélős „John McClane”-es klisékkel, de legalább nem szedték 8 részre. Pont ezért is jól passzol a DreamWorks, mert a fele mese... ;D