Közösség

Vélemény:

58 Atlas

(2024)

Isten segítsen minket..

Zsuzsanna395645   2024.05.26 18:19
2

Már maga a film elkészülte is kérdéseket vet fel... MIÉRT??? DE MIÉÉRT?? Itt van a mi Jennifer Lopezünk, akinek azért fénykorában volt pár jó színészi alakítása szerintem (Most már elég!, A sejt, vígjátékok)... és itt van az oly sokat emlegetett AI mint szereplő... ezt a kettőt sikerült összegyúrni egy hihetetlenül unalmas, történet nélküli, átgondolt forgatókönyv nélküli CGI sz*rba... Nem is tudom ragozni... sokszor azt éreztem, JLO játéka még túl sok is a film szintjéhez képest, viszont a legfájdalmasabb jelenetekben meg kevés volt a játéka... Látványorgia minden mennyiségben..c. sak éppen a lényeg tűnt el a filmben... pedig nagy lehetőségek voltak benne.
Főgonoszunk ismét egy ferde vágású, úgy látszik, Hollywoodot már csak a távol-keletiek tartják el, akik beleszólhatnak a filmekbe... szóval főgonoszunk... enyhén szólva is egy semmilyen, jelentéktelen figura, akinek még grimaszolásra sincs arcjátéka, szerepe kifullad, ahogyan nézzünk csúnyánba... Az első tíz perc után már untam. Unalmas történet, ugráló effektek és csapongó CGI világ, amiben a fontos,érdekes, olykor szemet gyönyörködtető tudományos tárgyak csak úgy oda vannak dobva a szem elé... Tessék, nézzétek, nesze nektek, azt jóvan... Nem tudom, láttam-e már szánalmasabb és rosszabb filmet mostanában, de ez a csúcs. Kár érte, kiváló ügynök volt...