Nem vagyok oda a horrorokért, de láttam az eredetit, és kíváncsi voltam a folytatásra. Nos, annál sokkal jobb, sőt önállóan is élvezhető, az első rész ismerete nélkül.
Cserébe a film maga sem tudja, milyen hangszeren játszik: a Megan 2.0 műfajt vált, horrorelemekkel fűszerezett science fiction lesz belőle. A történetvezetés néhol megbicsaklik, a karakterek szokás szerint papírvékonyak. A vágás és a forgatókönyv egyaránt hullámzó, a tempót nem mindig találja meg a film.
Kicsit innen, kicsit onnan, van benne rókabőr bőven, de egyszer meg lehet nézni. #premiervadasz
Nem vagyok oda a horrorokért, de láttam az eredetit, és kíváncsi voltam a folytatásra. Nos, annál sokkal jobb, sőt önállóan is élvezhető, az első rész ismerete nélkül. Cserébe a film maga sem tudja, milyen hangszeren játszik: a Megan 2.0 műfajt vált, horrorelemekkel fűszerezett science fiction lesz belőle. A történetvezetés néhol megbicsaklik, a karakterek szokás szerint papírvékonyak. A vágás és a forgatókönyv egyaránt hullámzó, a tempót nem mindig találja meg a film. Kicsit innen, kicsit onnan, van benne rókabőr bőven, de egyszer meg lehet nézni. #premiervadasz