Közösség

Vélemény:

 

49 Tetőpont: A Pornhub története

(2023)

Tetőpont: A Pornhub története

 
Jocpappa   2023.08.01 14:26
1

Elég összeszedetlen film, de azért az álláspontja világos szerintem: – A Pornhub jópofa, előremutató cég, ami munkát és lehetőséget biztosít a kur... content creatoroknak.
– Igaz, voltak emberkereskedelemhez, gyerekbántalmazáshoz, nemi erőszakhoz köthető ügyeik, de ezeket csak a keresztények és néhány bigott aktivista fújja így fel, semmi komoly.
– Hála az égnek a szexmunkából élőknek ezután sem kell aggódniuk, mert létrejött az OnlyFans és megannyi más lehetőség. Nem kell beszarni.
– Újból csak: a Pornhub jópofa, a tartalomgyártóknak megélhetést, a felhasználóknak örömöt adó találmány, pornó nélkül pedig nem is tudjuk, hol lenne ma az emberiség. A pornó alkotja a net gerincét, miért akarja pár gonosz ember ezt tönkretenni, mi lenne így a társadalommal?

Obejktíven ennyit a filmről, a szubjektív véleményem meg továbbra is az, hogy a pornó az egyik legkárosabb, legalattomosabb csapda, amit az emberiség valaha kitalált magának. Sajnos kevesen vannak, akik felismerik a mögötte lévő kizsákmányolást és a fogyasztóik mérgezését.

 
Pit 2023.09.06 22:07
2

Sajnos egyetértek, saját bőrömön érzem a pornó káros hatásait. Más max, nevet rajta, hogy jaj nem kell túlzásba esni, minden frankó, ő is csinálja, nincs ebben semmi rossz, hanem alapvető szükséglet, meg poénkodnak. Pedig maguk sem veszik észre, ahogy alattomosan beleesnek a függőség csapdájába, és sokszor porig rombolja az életüket. Viszont a társadalom beszippantja az embereket a sok trenddel és sz*rsággal, aztán megrágja őket és kiköpi, de ez a fogyasztói társadalom hatalmas károkat okoz, de a lényeg a profit, más nem érdekes.

 
Jocpappa 2023.09.07 07:55
1

Köszönöm a hozzászólásod! Pontosan így van, ahogy írod. Pornómentesen élni árral szemben úszás. Kitartást hozzá!