Közösség

Vélemény:

NA Nyolcadik fejezet: Fejjel felfelé

(2025)

Mi lett Tizivel?

Br623   2026.01.04 09:28
0

Spoiler. A rész megnézése után pár napig ülepedett a történet, de utána jobban elgondolkodtam rajta. Amire végül Mike is rájön, hogy Tizi hogyan tudott volna beszélni vele, hiszen nem tudta volna használni az erejét a hangágyúk miatt. Hogyan jutott ki a kamionból, miközben egy tucatnyi fegyveres őr állt ott? Ráadásul nem vérzett az orra, pedig mindig vérzik, ha használja az erejét. Elég frappáns lezárás ez így. Szerintem zseniális. Mert először csak csalódott a néző, hogy meghal a végén, de aztán rájön, hogy tényleg arra mutatnak a jelek, hogy az egész csak nyolcas kivetítése volt. Kissé csalódott vagyok, hogy ez lett a befejezése. Abban reménykedtem, hogy valahogy Eddie visszatér, és Henry a végén jóvá válik, és ő segít legyőzni a főgonoszt. Ehhez képest a végén túl könnyen legyőzték, és nagyon gyorsan is történt minden. A sorozat utolsó részének teljesen más volt a tempója, mint az előző részeknek. Vártam a megható részeket is, de egyedül a végzenén könnyeztem be, akkor is csak azért, mert tudom, hogy már nem lesz több rész, és vége a kedvenc sorozatomnak.