Közösség

Vélemény:

84 F1 - A film

(2025)

F1 - A film

Kittikee   2025.07.07 19:17
0

Nem is tudok másképp értékelni, mint hogy ez a film bizony *5-ös. Sose voltam F1 rajongó, számomra ez egy iszonyatosan monoton, alvást elősegítő sportág volt, és lesz is. Ennek ellenére nagyon sok dokumentumfilmet, egész estés filmet szívesen megnéztem. Jelen film pedig, ha Jerry Bruckheimer nevével fémjelzett, abszolút meg kell nézni kategória, mert a látványvilága elképesztő számomra. És ha még "hozzácsapjuk" Hans Zimmer csodás zenei aláfestését... Hiba nincs, csak totális tökély. A húzónevek pedig még inkább emelik a film fényét: Brad Pitt, Javier Bardem... csúcskategória! Végig lekötött, szemet, tekintetet, fület vonzott eme alkotás. Én laikusként semmi hibát nem találtam. Nyilván a sportág szerelmesei minden részletre kihegyeződtek, s fellelték az adott hibákat. Vegyes érzések társultak a történettel kapcsolatosan, azaz: éreztem a régmúlt Senna–Prost rivalizálást, ellenségeskedést, majd a barátságukat, az Aszfalt királyai csodaautójának megépítését. Ez a film tuti nem egyszer nézős lett, megérte rá ennyit várni.