Nagyon ritkán kapcsolok ki filmet. 20 percig bírtam. A film oly szinten nem kötötte le a figyelmemet, hogy az időt is sajnáltam a továbbiakra. Emellett, ami egyre többet szúr szemet a Netflix saját gyártású sorozataiban/filmjeiben, az a homoszexualitás és az LMBTQ promotálása, de oly mértékben, hogy az már zavaró. Szinte nincs olyan új tartalma, amiben ne jelenne meg valami erre utaló cselekmény, vagy elég hosszú szál. Csak azért, hogy az egész jelenséget elfogadják, véleményem szerint túlzás (már-már gáz) dolog egy adott forgatókönyvet így megírni. Persze biztosak lehetünk benne, hogy már szabályozás is született erről, de hálát adhatunk, hogy legalább a régebbi filmeket nem forgatják újra, hogy legyen benne legalább egy homoszexuális jelenet, mint ennél a filmnél is.
Az első filmre még azt mondja az ember lánya, hogy egy menstruációs ciklus során egy tábla csoki mellett jólesik, de a második már annyira nem volt maradandó, hogy pár percet kivéve nem tudnék semmit felidézni belőle. Ez utóbbi pedig arra nem volt méltó, hogy tovább nézzem.
Ennek ellenére a tinik imádni fogják, de 22 éves kor felett dögunalom, hacsak nem éppen a havibaj mondatja veled, hogy meg kell nézned...
Nagyon ritkán kapcsolok ki filmet. 20 percig bírtam. A film oly szinten nem kötötte le a figyelmemet, hogy az időt is sajnáltam a továbbiakra. Emellett, ami egyre többet szúr szemet a Netflix saját gyártású sorozataiban/filmjeiben, az a homoszexualitás és az LMBTQ promotálása, de oly mértékben, hogy az már zavaró. Szinte nincs olyan új tartalma, amiben ne jelenne meg valami erre utaló cselekmény, vagy elég hosszú szál. Csak azért, hogy az egész jelenséget elfogadják, véleményem szerint túlzás (már-már gáz) dolog egy adott forgatókönyvet így megírni. Persze biztosak lehetünk benne, hogy már szabályozás is született erről, de hálát adhatunk, hogy legalább a régebbi filmeket nem forgatják újra, hogy legyen benne legalább egy homoszexuális jelenet, mint ennél a filmnél is. Az első filmre még azt mondja az ember lánya, hogy egy menstruációs ciklus során egy tábla csoki mellett jólesik, de a második már annyira nem volt maradandó, hogy pár percet kivéve nem tudnék semmit felidézni belőle. Ez utóbbi pedig arra nem volt méltó, hogy tovább nézzem. Ennek ellenére a tinik imádni fogják, de 22 éves kor felett dögunalom, hacsak nem éppen a havibaj mondatja veled, hogy meg kell nézned...