Tényleg semmi különleges nincs a 3 film közül egyikben se, de tény, hogy izgalmasak szerintem, és egyszerűen várjuk a nagy eredményt, hogy hova fut ki a story az egész Terrifier széria.
Ez a harmadik rész már több lóvéból készült, viszont forgatókönyvileg egy nagy 0. Élveztem és szerettem, viszont nem igaz, hogy egy épkézláb filmet nem tudtak volna megírni, lehet szidni, hogy de hát ezek ilyen filmek, de ez akkor sem menti meg. Tetszett ettől függetlenül, mert remek hangulata volt. Imádom a karácsonyi horrorfilmeket, és reménykedtem benne, hogy a történet legalább egy gyenge Black Christmas copy lesz, de nem kaptam meg csak pár képkocka erejéig. Továbbra is várós lesz a következő rész, és ezt is ajánlom megnézni!
Tényleg semmi különleges nincs a 3 film közül egyikben se, de tény, hogy izgalmasak szerintem, és egyszerűen várjuk a nagy eredményt, hogy hova fut ki a story az egész Terrifier széria. Ez a harmadik rész már több lóvéból készült, viszont forgatókönyvileg egy nagy 0. Élveztem és szerettem, viszont nem igaz, hogy egy épkézláb filmet nem tudtak volna megírni, lehet szidni, hogy de hát ezek ilyen filmek, de ez akkor sem menti meg. Tetszett ettől függetlenül, mert remek hangulata volt. Imádom a karácsonyi horrorfilmeket, és reménykedtem benne, hogy a történet legalább egy gyenge Black Christmas copy lesz, de nem kaptam meg csak pár képkocka erejéig. Továbbra is várós lesz a következő rész, és ezt is ajánlom megnézni!