![]()
Tanulságos kis sorozat volt. Beszélgetések időrendi és összefüggési sorrendben:
Hirdetés
Olivia: BummBumm (lelövi az apját)
![]()
Pár epizóddal később...
BonMami & Thomas: Tőlem aztán nem nyúlsz le semmit, fiam. Elfecsérelted az idődet. Azt hiszed, hogy nem láttam át rajtad, hmm!? De azért kiélveztem, amit ki tudtam.
Pár perccel később...
Eleonore & BonMami: Thomas mindenhez hozzáfér, vagyonközösséggel házasodtatok. Na! Minden Patrick nevén van. Nekem nincs semmim. Úgyhogy olyan gonosz azért nem vagyok. Csak azért csináltad, hogy kib@ssz velem? Aznap, amikor rájössz, hogy nem minden rólad szól, Eleonore, az egy piros betűs nap lesz. Azért nyalni azt jól tudott. uhhhhh ahhhhhhh
Pár epizóddal korábban...
Olivia? Doktor úr, és akkor... most meg fog halni!?
Pár epizóddal később...
Olivia & Eleonore: Néha arról álmodom, hogy sikerült. Hogy lelőttem. Hát igen. Már nem kell álmodnod, megszabadultál tőle.
Pár perccel később...
Olivia: Apa balesete után egyre rosszabb lett. Nálunk a pénz volt a szeretetnyelv. Ebben nőttünk fel.
Pár perccel később...
BonMami: A gazdagsághoz nem álmokat kell szőni, hanem terveket. Mert aki nem tervezi meg saját életét, azt mások fogják felhasználni saját maguk terveire. Nem az számít, hogy a világ miként emlékszik ránk, hanem hogy mit hagyunk rá örökül. Attól leszünk halhatatlanok.
Pár perccel később...
BonMami: Ha az egyik nemzedék bakot lő, akkor be kell avatkozni. A család vérvonalát meg kell tisztítani. Ehhez pedig áldozatokat kell hozni.
Pár perccel később...
Olivia & Eleonore: Nem jön? Ő nem jön, BonMami. Beteg szegény. Elmebeteg. Nem újdonság!? Nem, tüdőrákos. Jujj, ugye nem végstádium? De igen. Hú, hát ez bizony szomorú. Biztos le vagytok sújtva!? Túléljük. Élt bőven eleget. Jajj, Eleonore! Azért még ne temesd! Ahhhhj
Pár perccel később...
BonMami: A vállalkozócsaládokban három külön nemzedék van. Az egyik felépíti, a másik örökli, a harmadik meg tönkreteszi.
Pár perccel később...
Daan & Melissa: Az a nő egy őrült. Mindenkit a hatalmában tart. Engem és anyámat is. De higgyen nekem. Az az ember, akit végig keresett, az ő: Jacqueline Vandael. (BonMami)
BonMami: De most ideje megtörni a körforgást. És az egészet átadni az új nemzedéknek. Ehhez pedig súlyos áldozatokat kell hozni.
És végül..... Az örökösnő néhány héttel ezelőtt eutanázia által vetett véget az életének.
83 Nem mind arany (2023)
A sorozat egy csapat tinédzserről szól, akik a belga tengerparton töltik a nyarat, miközben a szerelmet, a barátságot, és ami a legfontosabb, önmagukat keresik. több»
Szereplők: Willem De Schryver, Gene Bervoets, Anna Drijver, Eliyha Altena, Geert Van Rampelberg