A Rosszfiúk 2 szerintem még mindig baromi szórakoztató. Imádom, ahogy Mike és Marcus civakodnak, de közben halál komolyan szétkapják a rosszfiúkat. A poénok működnek, az akciójelenetek látványosak, és a tempó is elég pörgős végig. Nem egy mély film, de nem is annak szánták – egyszerűen csak leültem, és két órára teljesen kikapcsolt. Ha valaki szereti az akció-vígjátékokat egy kis ’90-es évekbeli hangulattal, akkor ez kötelező darab.
Összességében a Rosszfiúk 2 egy látványos, pörgős és szórakoztató akciófilm, ami tökéletes választás, ha könnyed kikapcsolódásra vágyunk.
A Rosszfiúk 2 szerintem még mindig baromi szórakoztató. Imádom, ahogy Mike és Marcus civakodnak, de közben halál komolyan szétkapják a rosszfiúkat. A poénok működnek, az akciójelenetek látványosak, és a tempó is elég pörgős végig. Nem egy mély film, de nem is annak szánták – egyszerűen csak leültem, és két órára teljesen kikapcsolt. Ha valaki szereti az akció-vígjátékokat egy kis ’90-es évekbeli hangulattal, akkor ez kötelező darab. Összességében a Rosszfiúk 2 egy látványos, pörgős és szórakoztató akciófilm, ami tökéletes választás, ha könnyed kikapcsolódásra vágyunk.