Ez a sorozat tipikus példája annak, hogy mi készül akkor, ha túl akarnak tenni Agatha Christie-n. Oh pardon, nem csak úgy szimplán, hanem sokszorosan. A Tőrbe ejtve is egy prémium zagyvaság volt, de ez a sorozat olyan, mintha Agatha Christie-t egy ördöglakatba zárnák.
***SPOILER***
A poén az, hogy többször gondoltam arra, hogy antagonistánk feltűnően olyan frizurát visel mint a naivánk, akár az anyja is lehetne, de természetesen egy percig nem gondoltam, hogy beletrafáltam a lényegbe...
Végigszenvedtem az első évadot – még azt is kibírtam, hogy ne az utolsó részt nézzem meg azonnal.
A színészek amúgy feltűnően remek alakítást nyújtanak, szóval a játékuk miatt megéri, de a történetvezetésen annyi a hurok, hogy egy ördöglakat is szórakoztatóbb ennél.
Ez a sorozat tipikus példája annak, hogy mi készül akkor, ha túl akarnak tenni Agatha Christie-n. Oh pardon, nem csak úgy szimplán, hanem sokszorosan. A Tőrbe ejtve is egy prémium zagyvaság volt, de ez a sorozat olyan, mintha Agatha Christie-t egy ördöglakatba zárnák. ***SPOILER*** A poén az, hogy többször gondoltam arra, hogy antagonistánk feltűnően olyan frizurát visel mint a naivánk, akár az anyja is lehetne, de természetesen egy percig nem gondoltam, hogy beletrafáltam a lényegbe... Végigszenvedtem az első évadot – még azt is kibírtam, hogy ne az utolsó részt nézzem meg azonnal. A színészek amúgy feltűnően remek alakítást nyújtanak, szóval a játékuk miatt megéri, de a történetvezetésen annyi a hurok, hogy egy ördöglakat is szórakoztatóbb ennél.