Közösség

Vélemény:

67 Többesélyes szerelem

(2025)

Unalmas

hercegvivi   2025.08.25 11:56
1

Őszintén szólva ez a film nálam nem igazán működött. Lucy története és a két pasi közötti választás számomra túl klisés volt, és hiába próbálták viccesnek vagy romantikusnak beállítani, nekem inkább kiszámítható és lapos maradt. A karakterek szerintem nem voltak eléggé kidolgozva. Lucy sokszor idegesítően bizonytalan, a férfiak pedig túl sablonosak, az egyik szenvedélyes, a másik biztonságot ad, és kész. Nekem ez nem volt elég ahhoz, hogy igazán érdekeljen, kinek szurkoljak, vagy hogy átérezzem a drámát. A film stílusa is kicsit túlzottan cukormázas, és bár néha mosolyogtam, a történet összességében nekem lapos és erőltetett volt. Nem éreztem azt az izgalmat vagy érzelmi hullámvasutat, amit egy jó romantikus filmtől elvár az ember. Összességében a Többesélyes szerelem nekem csalódás volt. Nem rossz szándékból, csak egyszerűen nem találta meg nálam azt az érzelmi fonalat, ami miatt szerettem volna újranézni vagy igazán beleélni magam. Nem ragadott magával, és nem hagyott nyomot, szóval nekem ez a történet nem volt az a fajta film, amit újranéznék, vagy amire még napokkal később is gondolnék. Ráadásul nagyon hiányzott belőle az a fajta érzelmi mélység, ami miatt egy romantikus film igazán emlékezetes lehet.