Közösség

Vélemény:

64 Többesélyes szerelem

(2025)

10/8

Jocpappa   2025.10.03 12:45
0

Ahogy látom, nagyon megosztó film lett, pedig nálam az év egyik kedvence. Két dologért voltam nagyon hálás nézés közben: házasságban élek, és nem vagyok amerikai. A szatirikus jellege mögött is kisejlik, hogy mennyire nem egyszerű ma párt találni a világban. Tele volt nagyon érdekes párbeszédekkel és meghökkentő, számomra megrázó jelenetekkel. A lassú tempó is jól állt neki, nem untam egy percig sem, mert a mögöttes mondanivaló fenntartotta az érdeklődést. A zeneválasztás és a mély jelenetek hangulata is kifejezetten erősre sikerült. Langyos romantikus limonádé helyett egy igazi A24 stúdiós, eredeti és mély film jött össze. Egyedül Paszkális Pedró jelenlétével nem vagyok kibékülve teljesen: emberünk jó színész, van is karizmája, de egyetlen szerepet tud eljátszani, az pedig Pedro Pascal szerepe. Ő Pedro Pascal, ez minden. Az összes filmjében még az arcszőrzete is teljesen ugyanaz. Pedro Pascal, a sármos, karizmatikus latin-amerikai férfi. Ezen kívül más karakter bőrében még nem láttam. Nincsen ezzel sem nagy gond, csak már feltűnően egysíkú.