Közösség

Vélemény:

83 Vad természet

(2025)

5 csillagot kértem, 4 lett. Maradhat?

Majorkas   2025.07.19 21:37
1

A cselekmény gyakran betekintést nyújt a karakterek magánéletébe, és illúziórombolónak találtam a CGI-s vadvilágot egy nemzeti parkban, de később ezek nagyon el fognak törpülni. A lovak legalább igaziak. Ebben a sorozatban a humornak nem igazán van helye, ezért nagyon elvétve fordul elő, de azok nagyon ütnek. Eric Bana az őszülő hajával, a feltűrt ingjével, szerény macsóságával zseniális harmóniában áll a karakterével, mellesleg egy Pedro Pascal utánzatot véltem felfedezni benne. A sztori első fele krimi-thriller, a vége inkább akció, és gyakran tér el a fő narratívától a túlzott családi drámák miatt. Igen, több is van, és amőbaként kezdenek szaporodni a klisék a végére, majd Sam Neill ellopja a show-t. A csavarokkal nincs baj, és azzal sem, hogy több szál is kiszámítható lehet, viszont a vége kárpótol. Kellemes csalódás volt a Netflixtől, mert az izgalmak végig kísértek minden egyes epizódban, és sikerült kipörgetnem egy délután alatt. Nagyon közel volt az elején az 5 csillaghoz, de végül maradt a 4. 8/10