Közösség

Vélemény:

81 Vad természet

(2025)

Krimi az USA legszebb nemzeti parkjában (80%)

Dr Langdon   2025.11.26 16:04
0

Krimi jellegű sorozat, mely inkább a hangulata és tájai miatt érdekes, mint csavaros történetéért vagy alakításaiért. Eric Bana jeleníti meg Kyle Turner szövetségi ügynököt, aki a kaliforniai Yosemite Nemzeti Park bűnügyeiért felelős, miközben együttműködik a vadőrökkel is. Ő kapja feladatául azt a gyilkossági ügyet, melyben egy fiatal lányt löktek le egy szikláról. A sorozat tulajdonképpen ennek az egyetlen esetnek a hosszú kivizsgálását mutatja be, miközben megismerjük Turner életét is (családjával együtt). Kiderül, hogy azért olyan morózus és rosszkedvű folyton, mert kisfiát pár éve megölték, és mert utána el is vált feleségétől. Turner felgöngyölíti az ügyet, mely a végén egy nem várt nagy meglepetést is tartogat számunkra. Közben rengeteg gyönyörű felvételt kapunk Amerika egyik legszebb nemzeti parkjáról. Én nagyon jól elvoltam ezzel a sorozattal, nekem tetszett. De azt is elismerem, hogy nem biztos, hogy végignéztem volna, ha hétköznapi helyen játszódik a cselekmény. Értékelésem csillag az említett pozitívumok miatt.