Közösség

Vélemény:

70 Ad Vitam

(2025)

Ad Vitam

Br623   2025.01.31 10:39
0

A többi véleményből is lehet olvasni, hogy sajnos a film egy része elég unalmas. Elkezdődik egy viszonylag izgalmas rész, látjuk, hogy nem egyszerű, átlagos emberek, hiszen a terhes nő elképesztő módon küzd a támadói ellen. Aztán megismerjük a szereplőket egy visszatekintésben, ami olyan, mint egy hosszú monológ. (Zárójelben megjegyzem, nem tudom, hogy másnak is szemet szúrt-e, de a várandós nő pocakja sokszor természetellenesen fura pózokban állt.) A fonalat néhol elvesztettem, mert nem tudott annyira lekötni, hogy ne kalandozzak el. Aztán a végén megint beindult a cselekmény, én is visszatértem, és kétkedve néztem a menekülős jelenetet. Mégis mennyire messze van az a kórház, aztán megérkeznek, és senki sem rohan ki, vagy oda a kocsihoz, hogy mi történik, a csaj még percekig ott vérzik eszméletlenül. Viszont az a jelenet nagyon érzelmes, hogy engedik, hogy kivegye a feleségét a kocsiból, és bevigye a kórházba. A társa meg le van tojva, neki sem segít senki. Egyszer azért nézhető a film, és esetleg, ha jobban tud figyelni az ember, a sztori is jobban átjön.