Közösség

Vélemény:

66 Bridget Jones: Bolondulásig

(2025)

Bridget felmászik a mesebeli férfifára

Br623   2025.02.11 23:20
1

Nagyon rég volt olyan film, amin ennyit nevettem. És ezzel hallhatóan nem csak én voltam így a moziteremben. Bridget Jones legújabb kalandja tele van jobbnál jobb poénokkal. Már négy év telt el, hogy a férje, Mark Darcy meghalt, de Bridget és gyermekei még mindig gyászolnak. Elérkezik azonban egy olyan pont, amikor teljes fazonváltáson kell átesniük. Bridget újra dolgozni kezd, és barátnője felteszi a Tinderre. Leveti pizsamáját, és fejest ugrik az életbe. Hamar meg is ismerkedik Roxsterrel, aki jóval fiatalabb nála, és egy Adonisz. Leo Woodall remek választás volt a szerepre a nagy zöld szemeivel. Ki tudna neki ellenállni? Egymásba bolondulnak, de végül a korkülönbség mégis kettőjük közé furakszik. De szerencsére más férfi is a képbe kerül. A filmben felvonulnak a régi szereplők, még magát Mark Darcyt is láthatjuk, sajnos csak egy képzelgésben. Daniel Cleaver (Hugh Grant) most is hozza megszokott csajozós formáját. Ő és Bridget közel állnak egymáshoz, örök barátok lettek. És ott van még a tökéletes dadus is, akit még én is elfogadnék a gyerekeim mellé. Aki egy önfeledt, hasfájdítóan nevetős, néhol szomorkás két órát szeretne eltölteni, ne habozzon megnézni, mert nagyon jó. Köszönöm a Mafabnak, hogy premier előtt láthattam, felejthetetlen élmény volt.