Közösség

Vélemény:

57 Horrorra akadva

(2026)

Horrorra akadva

Trix43571   2026.09.14 08:12
0

Tegnap megnéztem az új Horrorra akadva filmet, és őszintén szólva elég vegyes érzésekkel álltam fel. Nagyon kíváncsi voltam rá, mert a régi részeken konkrétan felnőttem, és kíváncsi voltam, mit tudnak kihozni ebből a szériából így 2026-ban. A plakáton lévő "Fejek fognak hullani" szöveg meg az a rengeteg levágott fej a polcokon már előrevetítette, hogy ezúttal sem fogják majd vissza magukat. Az alapötlet most is az volt, mint mindig: bevenni a kalapba az elmúlt évek összes ismertebb horrorfilmes karakterét meg a legnépszerűbb mémeket, és csinálni belőlük egy óriási paródiát. Voltak benne kifejezetten vicces részek. Néhány poén viszont nekem már kicsit sok volt vagy erőltetettnek hatott, mintha mindenáron át akarnák lépni a határokat, ahogy a plakát alján is írják. Ami viszont tetszett, az a pörgés. Egy percre sem áll le a sztori, egymást követik a baromságok, és ha nem gondolod túl a dolgot, hanem csak kikapcsolnád az agyad, akkor teljesen jó. Nem mondom, hogy ez lett a széria legjobb része, mert a régi klasszikusok szintjét nálam nem érte el, de egyszer mindenképpen megérte megnézni.