Közösség

Vélemény:

72 Segítség!

(2026)

Túlélő show horror-elemekkel

Ad Vitam   2026.05.31 19:51
3

Két olyan színész miatt néztem meg ezt a filmet, akiket nagyon szeretek. Ők Rachel McAdams és Dylan O'Brien. Közös filmjüket, a Segítség!-et, valamiféle groteszk thrillernek érzem, de a fekete komédia is belefér. Adott egy munkahely, ahol Linda (Rachel McAdams) előléptetésre váró, sikeres menedzser. Nem túl népszerű a kollégái körében, és meglehetősen lepukkant nő benyomását kelti, de nagyon is érti a dolgát. Ekkor új vezető kerül a céghez, Bradley (Dylan O'Brien), aki egyáltalán nem Lindát szánja alelnöknek. Sőt, kineveti a nőt. Az ügy akkor nyer fordulatot, amikor a cég vezetői repülővel mennek egy konferenciára, ám a gép váratlanul lezuhan, és csak Linda, illetve Bradley élik túl egy lakatlan trópusi szigeten. Itt aztán kiderül, hogy Bradley a legkevésbé sem alkalmas a túlélésre, és mindenben Linda segítségére szorul. Egy ponton az események szürreális irányt vesznek, és a vége felé egy nagy csattanót is kapunk. Az utolsó harmad kissé horrorisztikus és groteszk. Értékelésem három csillag, mert szerintem nagyon középszerű és zagyva az egész.