Közösség

Vélemény:

75 Aki bújt 2: Jövök!

(2026)

Aki bújt 2: Jövök!

Ender Dragon   2026.09.14 09:53
0

Beigazolódtak a várakozásaim, mert az első részt is imádtam. Kicsit féltem tőle, hogy mint a legtöbb folytatás, ez is csak egy gyenge bőrlehúzás lesz, de szerencsére egyáltalán nem így történt. Ugyanazt a feszült, mégis vicces és pörgős hangulatot hozta, amit az elsőben annyira megszerettem, csak most rátenyereltek a gázpedálra.
A sztori megint zseniálisan beteg, a plakáton is látszik, hogy a főszereplő csaj megint nem kímél senkit, fegyverrel a kézben indul harcba. Nagyon tetszett, hogy nem finomkodtak, tele volt véres, brutális és pörgős jelenetekkel, amiknél egyszerre szorítottam a szék karfáját meg nevettem a fekete humron. Samara Weaving még mindig zseniális ebben a szerepben, egyszerűen zseniálisan áll neki ez a szakadt, véres, de küzdő karakter, nem lehet nem szurkolni neki. A tempó végig nagyon jó volt, egy másodpercre sem lankadt a figyelem, a fordulatok meg pont jókor jöttek. Nem akarták túlmagyarázni a dolgokat, pont annyi hátteret adtak a történetnek, amennyi kellett, a többi meg színtiszta akció és túlélőharc volt. A világítás, a fények és a hangulat megint nagyon átjött, a sötét, gyertyás jelenetek kifejezetten jól mutattak a nagy vásznon.
Összességében nekem óriási élmény volt az egész, pontosan ezt a fajta őrült, pörgős mozit vártam. Abszolút méltó folytatása lett az első résznek, úgy jöttem ki a teremzből, hogy ezt biztosan meg fogom nézni még egyszer a jövőben. #csajoshétvége