Közösség

Vélemény:

73 WWE: Unreal

(2025)

Sokkal több!

László   2025.08.24 15:35
0

Bevallom, eddig egyáltalán nem érdekelt a pankráció világa, mert mindig úgy gondoltam, hogy ez csak egy megrendezett bohóckodás. A WWE: A kulisszák mögött sorozat viszont teljesen megváltoztatta a véleményemet. Rájöttem, hogy bár valóban egy showműsorról van szó, a versenyzők hihetetlen sportteljesítményt és akrobatikus mutatványokat nyújtanak.

A műsor közben szembesültem azzal is, hogy a szereplők gyakran komoly sérüléseket szenvednek el, így az, amit a színpadon látunk, korántsem veszélytelen játék. A látványvilág és a produkciók érzelmi töltete egészen elképesztő – nem csoda, hogy világszerte hatalmas rajongótábort vonz. A gyerekek egyszerűen rajonganak a pankrátorokért, igazi hősökként tekintenek rájuk.

Érdekes volt látni azt is, hogy a WWE egyfajta ugródeszka a mozivászon felé: számos világsztár innen indult, például Dwayne "The Rock" Johnson, John Cena, Dave Bautista, vagy éppen Hulk Hogan.

Összességében a sorozat nemcsak szórakoztató, hanem tanulságos is: segít más szemmel nézni a pankráció világát, és ráébreszt, hogy a WWE sokkal több egyszerű műsornál – valódi kitartás, erő és szenvedély áll mögötte.