Közösség

Vélemény:

54 Beléd estem

(2026)

Beléd estem

Br623   2026.05.08 23:12
0

Miért kapott ez a film itt, a Mafabon csak 52%-ot? Szerintem egy teljesen jó, hangulatos, romantikus vígjáték. Tetszett, hogy tele van régi slágerekkel. Ezek pont azok, amik gyerekkoromban szóltak. A két főszereplő nagyon jól játszik. Tetszik, hogy az elején utálják egymást, aztán mégis alakul itt valami. Vicces volt, de aranyos humorral, nem azzal az amerikai agyament stílussal. A doktornő nagyon jól előadja az aggódó orvost. Pedig csak bele akar folyni a szereplők életébe. Ez sok vicces jelenetet eredményez. Úgy látszik, hogy a magyar filmekben kötelező a bújtatott reklám is. Itt a Pöttyös rudi meg a Traubi szóda jelenik meg. Talán túlzás volt belevenni ennyi ismert embert, nem mindenki illett oda. Szeretnék még több ilyen hangulatos, magyar romantikus filmet. Úgy érzem, hogy az utóbbi időben elindultunk egy jó irányba, amit érdemes tartani. Igaz, hogy a film elég egyszerű, nincs több szálon futó, bonyolult cselekmény, de pont ezért ad egy jó kis esélyt a kikapcsolódáshoz. Biztosan meg fogom nézni majd újra.