Közösség

Vélemény:

74 Merénylet az elnök ellen

(2025)

Merénylet az elnök ellen

Kittikee   2026.05.30 18:44
0

Megfeledkezvén átlapozva a Netflixes listámat, leltem rá, és basszus, szegénykém, igencsak a végén kuporgott, és megnézésre várt már régóta. De most nekiveselkedtem, és végignéztem a négy epizódot. Jó kis vaskos, tömör, teljesen jól felépített történelmi dráma Amerika 20. elnökéről és annak gyilkosáról a 19. században. És bevallom, ha most visszapörgetem az elnök feleségének utolsó szavait gyilkosának tolmácsolván, hogy nem fognak emlékezni a férjére, mert annyira kevés időt töltött az elnöki székben... hát igaza lett, mert tényleg így volt/van. Megjegyezvén... érdekes, mert míg Lincolnról jóval többet tudunk, Garfieldról meg szinte tényleg semmit se, pedig szerintem igenis érdekes volt a története, ahonnan véghez vitte, és még inkább a halálának valós oka, nem csak mint merénylet... A korhű atmoszféra tökéletes megjelenítése szinte odarepítette a nézőt, a látványvilág, kosztümök, a díszlet magáért beszélt, tökéletes színészi alakítások! Aki szereti az ilyesfajta filmeket, sorozatokat, csak ajánlani tudom.