Közösség

Vélemény:

69 A bontóbrigád

(2026)

Jason és Dave

Yosihiro   2026.05.30 19:13
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Hát, izgatottan vártam a filmet, mivel két nagy tömegű izomember játszik benne, és a poénok is garantálva vannak általuk. Nekem nem okozott csalódást a film. Van benne akció, látvány, csak az érzelem, ami nagy részben kimarad. Ettől még egy jó filmet kapunk egy jó sztorival. Nekem a két főhős karaktere az, ami kiemelkedett, és valahol ez olyan, mintha tényleg egymás ellen lettek volna, de a színészi játékban 50/50%-ot adok, hiszen mindkét színész hozza azt, amit én elvárok tőle. Jó ötlet volt a hölgyeket is bevenni a buliba, és így, ha nem is nagy mértékben, de nem lehet kisebbségi érzésük. Az akciójelenetek szerintem néhol ütősek és jók, néhol viszont egész gyengék. Kicsit hullámzik a film, de ha az összhatást nézzük, akkor mindenképp egy jó mozit kapunk. Igazából a film címével nem vagyok megelégedve; a bontóbrigád, hát kinek tetszik, kinek nem, én biztos nem tudom így megjegyezni, de ez szerintem rossz választás. A lényeg, hogy egy kellemesen jó akciót kapunk, és akár egy folytatás is a levegőben van. Szóval meg lehet nézni bátran; az akció mellett pár jó poén is ott lesz. Üdv, Yosi