Közösség

Vélemény:

65 Az Oak Street vége

(2026)

Dínó kaland!

Erik Csok   2026.08.14 23:35
0

Rég nem volt már dínós film ( ami nem Jurassic Park vagy World), ezért már kellett egy az emberiségnek. Semmit nem tudtam erről a filmről, csak azt, hogy kik a főszereplők. Nem sokat vártam, de nem volt rossz! Voltak bajaim vele, például a főszereplő fiúgyerek kicsit idegesített, meg amúgy sajnos klisés is a film, de ez ezzel jár. Voltak benne kissé hihetetlen részek, de ha ezektől eltekintünk, akkor egy szórakoztató kis film. Nagyon látványos, a dinók nagyon élethűek, a CGI fantasztikus, Anne Hathaway és Ewan McGregor pedig jó párost alkotnak. Helyenként vicces, volt egy rész, ahol néztem egyet, mert valami olyat láttam, amit filmben még eddig soha, de emiatt tudott újat mutatni. És történet szempontjából is, így összességében amúgy nem rossz a sztori. Nem egy Jurassic Park, de nem is akar az lenni, egy sima jó kis akció popcornmozi, amiben van kaland, humor, dráma, és még ijesztő rész is. Az idő hamar elrepült vele, és szerintem a kertváros mint helyszín nagyon jó választás volt. Egyszer meg lehet nézni, nekem tetszett, végre tudott valami újat mutatni egy dínós film!