2015.12.18 19:37 mfos Olvasottság: <100x
0

Vacilláltam, hogy adjak-e 5 csillagot, végül nem adtam. Lehet aludnom kell rá párat és lesz az 5 pont, nemtom. :)


2D-ben, szinkronosan néztem meg. Ez utóbbit sajnálom, Solo és Csubakka ( :D ) hangját leszámítva a többi szinkron elég gagyi, a gonoszé pont rossz, de C3PO-é is rossz.


A látvány 2D-ben is tökéletes, kicsit talán színesebb a kelleténél, de abszolút élvezhető.


Nagyon reméltem, hogy a történettel fog foglalkozni a film meg a karakterekkel és szerencsére teljesül a vágyam, nem CGI-s csatafuldoklás az egész. Történetileg spoiler nélkül amit lehet mondani: pont megfelelő! Izgalmas, érdekes, jók a kapcsolódási pontok. Egyedül azzal a hatalmas hologrammal (mármint a szereplővel) nem tudok mit kezdeni, sehogy sem illik a képbe, a megvalósítása engem zavar nagyon.


A történethez csatlakozik még pár véleményem: kicsit úgy érzem, megjelenik egy régi film benne, nem csak az apró motivumai miatt. Nem zavaró, de a sok új mellett, ez kevésbé vált be nálam. Sokan fikázzák a "Phantom Menace"-t a gagyiságok miatt (is). Féltem, hogy a Disney miatt ebben is lesz pár... nos, szerintem belekerült 1-2 cukiság ebbe is.


A karakterek jól kidolgozottak, szerencsére ügyeltek rájuk nagyon. A piros fénykardú hogyishívják viszont megint nem vált be nálam annyira. Nem tudok róla sokat írni a spoilerveszély miatt, de a hozzá köthető drámákat szerintem kevésbé tudta jól előadni. A "Sithek bosszújában" Anakint alakító színész kiváló volt a szerepére, az itteni gonosz hát nemtom, kevésbé.


A csatajelenetek mennyisége, minősége okés, ennél több nem kellett. Örülök, hogy a rohamosztagosok már nem csak retardált, IQ-hiányos valakik, hanem tudnak célozni, igyekeznek végezni a dolgukat.


Szerintem a sok számítógépes játék (pl. Force Unleashed 1-2, Old Republic) is fejlesztően hatott az univerzumra, mármint a filmesítésre.


Összességében egy hatalmas nagy "ÚJ"-at érzek az egész filmben, melyet nem csak az Erő hat át, hanem a sok újdonság, frissült az SW univerzum! Ez tetszik és nagyon nagy potenciált érzek az egészben, már nagyon várom a folytatást! Csak azzal a szinkronnal csináljanak már valamit...!

akció | kaland | sci-fi

Több mint három évtizeddel a második Halálcsillag megsemmisítése után a Galaktikus Birodalom nyomába lépő Első Rend tervet eszel ki a hatalom megszerzésére és az Új... több»

0