62% 24 szavazat
Hiso hiso boshi

Hiso hiso boshi

Hiso hiso boshi
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
9
Szereplők (9)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy női android csomagszállítóként dolgozik, aki a galaxisban utazik az emberi kolóniák között. A hosszú évek, amelyeket az űr magányában tölt, időt engednek arra, hogy azon gondolkozzon, mit is jelent embernek lenni.

(Hupka Adrián)

Rendező: Sion Sono
Forgatókönyvíró: Sion Sono
Ország: Japán
Premier: 2015.09.14.
 
2017.03.16 doobie

legújabb vélemény

Rettenetesen jó hangulat a van a filmnek, nagyon izgalmas az egész koncepció, egyszerűen zseniálisak a megoldások. A párbeszédek szinte ütnek és egyáltalán nem unalmasak. Szerintem ez akár egy kötelező darab is lehetne akár.

0
 
2016.10.25 Firencz

Egy kissé bizarr volt ez számomra és a film első harmadában nehezen is tudtam ráhangolódni, de végül nagyon izgalmassá vált számomra. Nem egy mozgalmas film, így biztosan kell hozzá egy hangulati állapot, ám van benne valami, ami kissé megrázó és kockára teszi az ember gondolkodásmódját.

0
 
Értékelés: 6.5/10
(2017. 07. 16.)
Sion Sono napjaink egyik legfurcsább rendezője. Nem csak azért, mert egy év leforgása alatt akár 5-6 filmet is elkészít, hanem azért is, mert ezek az alkotások közelről sem nevezhetőek mindennapinak - nem is olyan régen például az elképesztően szórakoztató, harcművészeti elemekkel is tarkított rap battle musicaléről emlékeztünk meg, melyben bizonyí... Több