Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
27
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 05. 17.

legújabb vélemény

9 és fél hét? Miért kapta ezt a címet a film? Mert 9 és fél hétig játszották a boldog és boldogtalant? Veszélyesen nagy hülyeség ez a film. Egy szép nő miért alázkodik meg és legfőképpen miért buggyan meg egy férfitől? Liz a főszereplő is egyre sekélyesebb lesz ahogy haladunk a film vége felé és egyre butább mintha a pasi szívószállal szipolyozná ki minden értelmét. Valahogy a fő konfliktust sem találtam meg miért hagyta el Jhont.... talán mert meg akarta csapni az övével mert nem akart térdepelve pénzt számolni? Á nem akkor csak kicsit sírt de tetszett neki a játék vagy mert a csávó eszkort ribit hívott? de akkor meg minek tapadt rá az első palira és nyalta ki mint valami tejfeles bödönt? nincs relevancia ebben a filmben a film szereplőinek viselkedésében. Nem volt jó voltak részletek amik kifejezetten idegesítőek voltak.

 
Ghotik   2016. 09. 28.

Erős szexuális tartalommal bíró dráma, amiben a színészek véleményem szerint nagyon jól alakítanak, fekszik nekik a szerep, karakteresek és hitelesek.


 
bocerkaa   2016. 05. 31.

Nagyon izgalmas film, ami az én emlékezetemben főleg a legendás vetkőzős jelenet és a Joe Cocker-dal miatt maradt meg. Persze összességében is jó volt, csak ez volt a legütősebb része. A színészek nagyon hitelesek, mindkettőjüknek jól állt a szerep, érezni lehetett még a képernyőn át is a szexuális feszültséget.

 
jazzy   2016. 02. 18.

Fantasztikus film két ember drámai, viharos kapcsolatáról, akik izgalmas területekre lépnek együtt a szexualitás terén. Erotikus, feszült, Basinger gyünyürű, Rourke pedig nagyon sármos volt itt.

Kim Basinger

A film összbevétele 6 734 844 dollár volt (imdb.com).

 

Kathleen Turner és Tatum O'Neal visszautasították Elizabeth szerepét. Sigourney Weaver szóba került lehetőségként,míg Andie MacDowellt pedig meg is hallgatták.

(rbernadett)
 

Mickey Rourke a készítők nyomatékos kérésére 13,5 kg-ot fogyott a szerepért.

(rbernadett)
 

Kim Basinger az egész film alatt testdublőrt használt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.