Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
42
Képek
1
Videók
$9.99
 
Wild-W   2016. 05. 02.

legújabb vélemény

Egy kicsit többet várok egy ilyen animációs, vagyis pontosabban stop-motion gyurma filmtől. karaktereket változó mértékben dolgozták ki. Vannak teljesen reális karakterek, kissé szürreális, de vicces karakterek, és hihetetlenül elnagyolt, életképtelen karakterek is...

 
Holló   2015. 06. 02.

A stop-motion technológiának köszönhetően egyedi és izgalmas a film látványvilága. A narratíva pedig több fontosabb szereplőt követ nyomon, kisebb, nagyobb sikerrel. Dave egy kicsit zavaróan bárgyú, ez miatt egy kicsit irritált a történet néhány ponton. Talán inkább gyerekeknek szánták.


 
cvölf   2015. 02. 16.

Ez a film megadja a választ a legnagyobb kérdésre: Mi az élet értelme. Bár első ránézésre ez csak egy gyurma film a gyerekeknek, valójában sokkal többről van szó. Az alkotóknak sikerült zseniális módon bemutatni az embert, az életet, a szerelmet és az akciót. Gyönyörűen válik egy egységes egésszé a történet.

 
MrBlond   2014. 10. 30.

Nekem tetszett, úgy ahogy van. Aranyos karakterek életeibe kapunk röpke betekintést, de végül az egész egy kerek történetté, egy életképpé áll össze, mint a gyurma, amiből kiformázták őket.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.