Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
juliS   2018. 02. 03.

legújabb vélemény

Kedvencre találtam! Nagyon jó film, a szereplőket mintha a való életből válogatták volna össze, annyira életszerű a cselekménye. Vannak benne humoros és szomorú pillanatok, félelem, kitartás, akaraterő, mártírkodás, szerelem, barátság. Ok, ez így elég klisé szagú képlet, de nem, nem egy unalmas, sablonos drámával van dolgunk. Gyönyörűen ábrázolja, hogy az élet nem habostorta, és sokak számára a tanulás lehetősége sem adott, de küzdelemmel és akarattal minden elérhető.

 
Torres9   2016. 07. 06.

Az élet nehézségeinek egyszerű megjelenítése. És talán emiatt olyan élvezhető, semmit sem bonyolít túl, a színészek sem játszák túl a szerepeket, a történetvezetés is egyszerű. Érdemes megnézni.

 

Mármint nem véletlen a hasonlóság anya és lánya közt. Susan Sarandon és Eva Amurri az életben is ezt a szerepet adták egymásnak.

(Dorkateo)
 

A filmben Eva Amurri édasanyja alakítja filmbeli édesanyját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.