Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
55

Dél csillaga (1969)

The Southern Star
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Dél csillaga
 
Berto49   2017. 08. 14.

legújabb vélemény

Gyerekkoromban láttam először, mostanában megnéztem újra, maga a történet nem nagy durranás, de a két szereplő (Ursula. Andress, a svájci születésű "bombázó", aki az első James Bond filmben tűnt fel és az idős, elhízott Orson Welles, aki különböző italokkal sakkozott ), meg a rengeteg bevágott vadállat-felvétel most is tetszett. Amikor először láttam, hol volt még például a National Geographic csatorna, ahol orrba-szájba lehet ilyen fantasztikus felvételeket látni?! Jules Verne regényének alaposan átírt adaptációja, a kor kalandfilm trendjéhez igazított változat. Emlékezetes állatszereplő a kleptomániás Olga nevű strucc.

 
Eagles   2016. 06. 07.

Nagyon jó kalandfilm volt anno!


 
LALLY   2015. 03. 22.

Szeretném ezt a filmet újra látni valahol ! Esetleg megszerezni is ! Hatalmas szereplőgárda, remek alakítások, de tudok jobbat: egy Verne regényből készült Orson Welles film, melyben ő maga is játszik. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.