Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Jákob rabbi kalandjai (1973)

Les aventures de Rabbi Jacob
Filmadatlap
 
24
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
a-arnold   2017. 01. 14.

Jó kis film, tök vicces, ahogy a zsidók bohóckodnak benne :D

 
Deku   2017. 10. 16.

Louis de Funes egyáltalán nem a kedvencem semmilyen szempontból nézve sem. Nem igazán van mit dicsérni ebben a filmben mivel nagyon el lett szúrva. Nem gondoltam, volna, hogy ilyen negatív meglepetésben lesz részem, de ez megtudott lepni.


 
Bob   2017. 11. 29.

Tipikus Louis De Funes film. Amint meglátom az arcát egy filmben, tuti, hogy elnevetem magam :)

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Lui de funés az egyik kedvenc szinészem, rettentő vicces. Filmjei nem komoly művészi alkotások, éppen ezért bármikor el lehet szórakozni rajtuk. Ebben a filmben 3 szálon fut a cselekmény, ezért is különleges.

 
Timcsibaba77   2018. 12. 28.
vinczetimea82@gmail.com

Egy igazi bohóc Luis de Funes, ezer arcú karakter. És ebben a filmben nagyszerűen remekel, csak úgy mint az összes szerepében, filmjében, amit már volt alkalmam végig csodálni. Igazi nagy fő hajtás a film rendezői előtt is, mert nem egyszerű dolog rendezni. Egy jó forgatókönyv, ami bárhogy is jól vagy rosszul van megírva, mindenképpen fontos az, hogy a néző a filmvásznon majd mit fog látni. És a nagy zsidó kultúra, amit játékosan úgy kellett megjelentetni, hogy azért ez a kis közösség se sértődjön meg. Igazi filmszatíra, én nekem a szívem csücske.

Louis de Funès


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.