56% 51 szavazat
A hálózat csapdájában 2.0

A hálózat csapdájában 2.0

The Net 2.0
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Hope Cassidy gyönyörű számítógép-specialista, aki álmai állásáért utazik Isztambulba, ám egyhamar egy körmönfont számítógépes csalás áldozatává válik. Nemcsak a bankszámlájáról emelnek le minden pénzt, de a személyazonosságát is ellopják. Hope szüntelen hajszában, ragyogó elméje és káprázatos szépsége bevetésével igyekszik visszaszerezni a nevét, és kideríteni a rejtélyt. De vajon sikerül-e Hope-nak visszakapnia a múltját, mielőtt a bűnözők eltörlik a jövőjét, vagy örökké a hálózat csapdájában marad?

Rendező: Charles Winkler
Író: Rob Cowan
Forgatókönyvíró: John Brancato, Michael Ferris
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.03.07.
Nikki DeLoach
Nikki DeLoach
Nikki DeLoach
Nikki DeLoach
Nikki DeLoach
 
2017.12.27 Deku

legújabb vélemény

Nagyon érdekes pillanatok válogatott össze a rendező ebben a filmben de nekem tetszett. Ez az a fajta film amit bármikor újra bevállalnék és megnézném újra és újra.

0
 
2017.12.08 SunnyM

Sok szempontból kívánnivalókat hagyott maga után ez a sorozat, amit bevallok, nem is néztem végig. Egyszerűen elvesztettek, mint nézőt. Pedig én mindenevő vagyok. Azért az elején még volt pár jó ötlet és pár izgalmas rész, de hamar kifújt.

0
 
2016.03.03 Stiff

Jó a sorozat zenéje, hangulatos a környezet és a légkör, de az összkép mégsem túl ütős. Igyekszik pörgős akciósorozatnak tűnni, de sajnos nem az. Inkább csak valami langyos lötyögés.

0
 
2016.07.03 tbelina29

Igazi tévés unalombomba. Nem csodálom, hogy már a legolcsóbb csatornákon sem játsszák. A főhős nem képes szimpatikus lenni, a történet mondva csinált és kiszámítható, a cselekmény pedig lassú.

0