Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
Videók
 
Attila G.   2019. 06. 21.

legújabb vélemény

A legnagyobb magyar

Az Uránia Moziban láttam annak idején ezt a filmet. Természetes, hogy kíváncsi voltam rá, hiszen mégis csak a legnagyobb magyarról szól. Széchenyivel Istvánnal szerintem szimpatizáltam is a történelmi tanulmányaim során, hiszen, ha épp egy dolgozatra... teljes kritika»

 
indingo   2019. 03. 29.

Valamilyen szinten történelmi filmnek is nevezhetnénk, mivel Széchenyi gróf életének legmeghatározóbb eseményeit próbálták megjeleníteni. Hogy ez mennyire sikerült és hiteles-e, döntse el mindenki maga.


 
Filmelemző   2018. 05. 06.

Bereményi Géza filmje számtalan kritikát kapott kevéssé történelemhű eseményei és sajátos Széchenyi ábrázolása miatt. Ezen bírálatok egy része igaz, ám összességében a Hídember egy korrekt darab. Nekem tetszett például Eperjes Károly alakítása és Cse... több»

 
Pirospingu   2016. 06. 22.

Életrajzi filmnek gyenge, és mint "kalandfilm" sem olyan jó. Eperjes Károly szabta meg a történet végét (Széchenyi halálát) és így egy igen befejezés született meg.

 
danda115   2017. 03. 19.

A Honfoglalás és a Sacra Corona után nem sok jóra számítottam. De be kell valljam, ez speciel egész jó lett. Eperjes és Cserhalmi is nagyon jól alakít.

Eperjes Károly
Nagy Ervin
Eperjes Károly
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.