Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
67

A Játékkészítő (2016)

A Játékkészítö
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
45
Képek
1
Videók

Vélemények: A Játékkészítő (2016)

 
indingo   2019. 01. 17.

legújabb vélemény

Gyerekek számára élvezhető produkció, sok karakterrel és szórakoztató történettel.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Volt szerencsém élőben látni az előadást. Nyertem rá a jegyeket azt hozzá kell tennem. Teljes áron biztosan nem néztem volna meg. A 30 ezres jegy ár kicsit húzós azért, hogy elhúzzanak feletted egy ponyvát, meg ha szerencséd van felhívják a agyerek fél percre a színpadra.


 
Greeta   2017. 12. 17.

Hatalmas felhajtás volt körülötte irreálisan magas jegyárakkal. Én még a Tüskecsarnokban láttam. A hangosítás borzalom volt, semmit sem lehetett érteni.

 
Fintil   2016. 06. 22.

Mi elmentünk megnézni a gyerekekkel élőben a darabot, aztán még egyszer a moziban. Egyértelműen a fiatalabb korosztály a cél, de úgy rakták össze, hogy a nagyobba is élvezhessék. Hasonlóan, mint mondjuk egy Disney egész estés mozi. Sok dal, tánc, humor, a történet gyakran másodlagos. Büszke vagyok a magyarokra, hogy össze tudtak hozni egy ilyen világszínvonalú musicalt.

 
DóRi   2016. 06. 19.

Kettős érzések vannak bennem az előadással kapcsolatban, merthogy ezt filmnek szerintem nem lenne helyes nevezni. Lehet, hogy élőben sokkal többet ad a produkció, de én személy szerint nem fizetném ki azt a borsos árat, sőt, talán úgy még a csalódás is nagyobb lenne. A történet eléggé zagyva, igyekeznek a dalokkal eladni a darabot, illetve a számtalan nagy és híres színésszel. Éppen ezért az egész produkció átcsap egydalos haknisorozatba. Bejön a várva várt sztár, énekel, kimegy, aztán újra megjelenik, amikor meg kell hajolni az előadás végén. Pénz és izzadtságszagú ez nekem egy kicsit, és a legkevésbé sem őszinte. Elemeit nézve viszont igényes, na erre szokták azt mondani, hogy nem állt össze.

 
Xenomorf   2016. 06. 10.

Mivel én lemaradtam a színházi előadásról, külön örülök, hogy alkalmam adódott megtekinteni az előadást a filmvásznon. Azért élőben biztosan sokkal ütősebb. Gondolom hasonlóan, mint ahogyan a DVD élmény nem tudja ugyan azt nyújtani, mint a moziélmény.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.