Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
59

A Las Vegas-i lovas (1979)

The Electric Horseman
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
coyote   2017. 05. 27.

legújabb vélemény

Jane Fonda nekem nagy kedvencem volt mindig is, pláne ha Redforddal láthattam őt együtt játszani. Ez a film azonban szerintem harmatgyengére sikeredett, nem tudom megmondani pontosan mi volta zavaró benne, de azt hiszem egyszerűen csak nem működött igazán ez a koncepció.

 
irongozu   2016. 04. 29.

Szerintem ez egy nagyon szép film, kitűnő színészi alakításokkal. Persze nagyon jó az alaptörténet is. A vágtás jelenetek csodálatosak. Akik szeretik a lovas filmeket, mindenképp nézzék meg.


 
bob.007   2014. 12. 26.

Szerintem ez a film halálunalmas, és több ponton is kissé gagyi is. Hiába vannak benne nagy nevek, sajnos még ők sem tudták igazán megmenteni ezt a koncepciót. Bár egyszer érdemes megnézni, ettől függetlenül azonban teljesen felejthetőnek gondolom.

Robert Redford
Jane Fonda
Robert Redford
Jane Fonda
Robert Redford
Jane Fonda
Robert Redford
Robert Redford
Jane Fonda
Robert Redford
Robert Redford
Jane Fonda
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.