Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A Tenkes kapitánya (1964)

A Tenkes kapitánya
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Ungváry László
Madaras József
Zenthe Ferenc
Madaras József
Szabó Gyula
Pécsi Ildikó
Zenthe Ferenc
Szabó Gyula
Zenthe Ferenc
Zenthe Ferenc
Madaras József

Videók (1)

 
Robinson76   2020. 11. 20.

legújabb vélemény

0
Kalandok a Tenkesen

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar sorozat. Engem Baranya megyében és rövid ideig Siklóson élőként különösen nagy büszkeséggel tölt el, hogy szűkebb pátriámban forgatták ezt a remekművet. Hazánk történelmének egy rendkívül érdekes időszakába kaphatunk betekintést remek színészek alakításában, szórakoztató történetek formájában.

 
RókaÚr   2015. 11. 02.

0

Az egyik legjobb sorozat a magyar filmgyártás történetében. Ezt minden korosztálynak egyszerűen látnia kell, mert nem csak izgalmas és fordulatos, de nagyon erős morális mondanivalója is van.

 
stif   2016. 09. 05.

0

Már majdnem egy szuperhős sorozat cselekményességével vetekszik. Nagyon kimunkált, jó humorú, cselekményes sorozat. Szinte nem is értem, hogy ez miért nem lett világhírű. :)

 
vorosrobi   2019. 08. 04.

0
A magyar Zorro

Suli után haza és délután, leckeírás után tv bekapcs és élvezni az országban látható egyetlen filmet, sorozatot, hőst. Sokáig az se állt össze, hogy a hegy neve a Tenkes. Nekem Tenkes kaptány volt és mert annak nem volt értelme, hogy a Tenkes kaptány(A), ezért én Zenthe Ferencet gondoltam egy Tenkes nevű főhősnek. A 21. századból visszanézve megmosolyogtató, de aki első kézből látta gyerekként, annak olyan, mint a Star Wars a 80-as években. Érdekes, az ma már közel sem tetszik annyira, mint a Tenkes kapitány :D