Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Alice
 
erare   2016. 06. 02.

legújabb vélemény

Kissé elvont film, kusza, amolyan Woody Allen-es szürreális és kusza. De én szeretem a filmjeit, így nem volt vele semmi gondom. Ugyanakkor vártam már, hogy véget érjen a Diane Keaton-széria a művész életében. Végre egy kis Mia Farrow!

 
emiel   2015. 10. 17.

Nagyon jó kis film. Egy olyan világot képzel el, melyet talán mindannyian kipróbálnánk: láthatatlanul megjelenni olyan helyeken és meglesni másokat bizonyos kényes szituációkban, s titkaikat kifürkészve leleplezni őket. A történet főhőse mindeközben önmagát és boldogságát keresi. Remek történet, nekem nagyon tetszett!

A film összbevétele 7 331 647 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő színészek közül egyedül William Hurt volt Oscar-díjas, de az elismerésre korábban jelölték már Judy Davis-t, Alec Baldwint, Bob Balabant és James Tobackot is.

(erare)
 

Sean Young egy rövid jelenet erejéig felbukkant (volna) a filmben, ám rendezői utasításra ezt kivágták a filmből. A színész egy másik 'megnyilatkozása' szintén kimaradt Woody Allen Bűnök és vétkek (1989) című filmjéből.

(erare)
 

A Hilda szerepében felbukkanó Sean Young-nak ez volt filmszínészi debütálása.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.