Nagyon vicces és aranyos disney film ez. Még a régi korokat ídézi vígjáték tekintetében. Itt még Lindsay lohan az a természetes és aranyos kislány volt ahogyan mindenki szerette. Ma már sajnos nincsenek jó filmjei. Nem tudom mikor talál vissza önmagához.
Egy örök film, ami mondhatjuk, Lindsay Lohan pályájának kezdete volt. Egy bonyolult család, amelyet 2 iker akar helyreállítani sajátos módszerrel. Ennek a filmnek megvan a maga bája és humora amitől ilyen kellemes lesz :)
Frappáns, szerethető történet, könnyed szórakozást nyújt. A modern két lotti történetét nagyon jól adja elő Lindsay Lohan. Főként gyerekeknek igazi csemege.
Lindsay Lohan és Dennis Quaid klasszikus vígjátéka, eredeti humorral, és kedves jelenetekkel. A hangulata kellemes, vicces és szerethetőek a színészek. Megható és találó a befejezése. Jó a rendezés és a szinkronhangok is.
Érdekes film, gyerekként tetszett. Azt gondolom, hogy ez egy szuper Két Lotti adaptáció, a kislányok is nagyszerűen játszanak a filmben. Ötletes és szórakoztató.
A két Lotti történetének feldolgozása. Nekem nagyon bejött! A szereplők kiválogatása remek, a helyszínek tetszenek, különösen a brit és a USA-beli, mindkét helyen szívesen élnék!
Ha engem kérdeztek, ez a világ legaranyosabb filmje. Imádom minden egyes percét, és akárhányszor végig tudom nézni. Pontosan az az ember lelkét simogató aranyos vígjáték, amire akkor van szükség, ha egy kicsit ki akarunk szakadni a világból és valami szívmelengetőt akarunk látni.