Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
40
Szereplők
27
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Dumbó
 
Puncs   2019. 04. 05.

Örök klasszikus, nekem ez a kedvenc Walt Disney rajzfilmem. Kicsiként nagyon sokszor megnéztem. Annyira aranyos és megható az egész. Annál a résznél, ahol Dumbót az anyukája ringatja és énekel, mindig elpityeredem. A másik zseniális jelenet a részeges, látomásos rész. Hiába lesz lassan nyolcvan éves, még most is megállja a helyét.

 
indingo   2019. 05. 14.

Azon kevés Walt Disney mesék egyik ami nem tudott magával ragadni. Nagyon gyermeteg a története, picit lassú az egész és a karakterek is gyengék.


 
Deku   2017. 07. 17.

Ez már tényleg ezer éves kis mese a Disney-től de szerintem ritka aranyos és tanulságos kis film. Minden gyereknek kötelező lenne látnia. Ezek voltak még igazi szerethető mesék.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

Klasszikus disney, de ez kb az egyetlen disney mese amiért nem rajongok. Teljes értelmetlenség az egész. Talán az egér még jó karakter volt és egy dalbetét amikor becsíp és fantáziál az jó volt, de különben felejthető alkotás.

 
Norbert93   2018. 12. 03.

Klasszikus az biztos, de valahogy sosem tudott magával ragadni.

A film összbevétele 1 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az egér neve csak a rajzfilm legvégén derül ki, amikor mutatják az újságcikkeket.

(Puncs)
 

A Dumbó mindössze hatvannégy perces, így amikor a Disney elkezdte forgalmazni, a mozik nem akarták leadni a rövidsége miatt. Arra kérték a stúdiót, hogy tolják ki a játékidőt hetven percre vagy adjanak mellé kísérőfilmet. A Disney azonban mindkettőre nemet mondott.

(Puncs)
 

Dumbó a 3. Disney figurája Kuka és Pinokkió (báb) után, aki nem tud beszélni.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.