Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
95

Dumbó

(Dumbo)
Dumbó
 
Deku  2017. 07. 17.

Ez már tényleg ezer éves kis mese a Disney-től de szerintem ritka aranyos és tanulságos kis film. Minden gyereknek kötelező lenne látnia. Ezek voltak még igazi szerethető mesék.

 
doroffee  2016. 02. 14.

Nagyon megható, kedves mese. A bájos animáció által nyújtott cukros máz alatt nagyon fontos dolgokat mond el ásságról, kiközösítésről, médiáról és egyáltalán a cirkusz világáról.

 
czigler.nora  2017. 08. 15.

Nem egy mai darab az biztos. Ám a cirkuszi elefántok élete még mindig elkeserítő, talán ha több gyerek látná, rájönne, hogy nem örömükben ugrálnak ott az állatok.

 
angel001  2016. 04. 30.

Nagyon nagyon régi Walt Disney klasszikus, egy nagy fülű elefántról aki nem olyan mint a többi elefánt. Dumbó nagyon aranyos, kedves, kis elefánt, ..róla szól ez a mese.Érdemes egyszer végignézni, igazán megható :)

 
Potoczkie  2016. 12. 14.

Igazi klasszikus Disney mese, amely gyerekkoromban teljesen a hatása alé kerített, mikor néztem. Mind Dombónak, a kiselefántnak, mind pedig az egérnek a karaketer igen kedves és bájos. Szép történet.

 

Dumbó a 3. Disney figurája Kuka és Pinokkió (báb) után, aki nem tud beszélni.

(Mavil)
 

Szerepel az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz c. listán, melyet Steven Schneider alkotott meg.

(Mavil)
 

Dumbó eredeti neve, ahogy azt a filmben is említik, Jumbo Jr. Ezzel utalást tesznek Jumbo édesapjára, Jumbo-ra, aki se nem látható, se nem hallható a mesében.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.