Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
40
Szereplők
21
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Dumbó
 
Deku   2017. 07. 17.

Ez már tényleg ezer éves kis mese a Disney-től de szerintem ritka aranyos és tanulságos kis film. Minden gyereknek kötelező lenne látnia. Ezek voltak még igazi szerethető mesék.

 
NFG   2018. 03. 28.

Bár egy nagyon kedves mese, engem valahogy mégsem kötött le kisgyerekként! Talán idegesített, hogy nem tud beszélni! Vagy szimplán az miatt nem tetszett, hogy cirkuszi történet! Ettől függetlenül ez egy alapmű, amit látni kell!


 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon megható, kedves mese. A bájos animáció által nyújtott cukros máz alatt nagyon fontos dolgokat mond el ásságról, kiközösítésről, médiáról és egyáltalán a cirkusz világáról.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

Nem egy mai darab az biztos. Ám a cirkuszi elefántok élete még mindig elkeserítő, talán ha több gyerek látná, rájönne, hogy nem örömükben ugrálnak ott az állatok.

 
oneminute   2018. 07. 06.

Nagyon sokszor láttam gyermekkoromban a kiselefánt történetét. Klasszikus darab. Nem folyik benne vér, mégis érzelmekkel telítődik a néző. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlom.

 

Dumbó a 3. Disney figurája Kuka és Pinokkió (báb) után, aki nem tud beszélni.

(Mavil )
 

Szerepel az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz c. listán, melyet Steven Schneider alkotott meg.

(Mavil )
 

Dumbó eredeti neve, ahogy azt a filmben is említik, Jumbo Jr. Ezzel utalást tesznek Jumbo édesapjára, Jumbo-ra, aki se nem látható, se nem hallható a mesében.

(Mavil )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.