Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
14
Képek
Videók
Barlangember
 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

Annyira elvont humorú film, hogy számomra a szórakoztató és élvezhető filmek közé emeli. Nem a részletgazdagságra törekedtek, maga a sztori, a humor és ,,morbidság" viszi előre a filmet. Aki szeretne egy jót mulatni és egyben le is fárasztani magát, tökéletes választás lesz arra ez a film.

 
TribeBubu   2017. 07. 24.

Ahogy néztem, nem aratott a nézőknél elsöprő sikert ez a film, de szerintem nagyon mókás. Gyerekkoromban rengetegszer megnéztem, most pedig már a felnőtteknek szóló poénokat is értem. És vicces volt konstatálni, hogy Dennis Quaid is szerepel benne. Többnyire talán rajzfilmes viccekkel bolondoznak, de van sok saját ötlet is benne. Érdekes, hogy amerikai film, mégis inkább hajaz az angol, fárasztó humorra. Ám akármilyen pihent, én nagyon szeretem.

A film összbevétele 15 965 924 dollár volt (imdb.com).

 

Ringo Starr és Barbara Bach kapcsolata azután kezdődött, hogy találkoztak ennek a filmnek a forgatásán. Nem sokkal később, 1981. április 27-én összeházasodtak.

(rbernadett)
 

Egy interjúban Shelley Long elmondta, hogy a meghallgatásának idején még egyáltalán nem beszélt angolul, ezért mindenre valamilyen rögtönzött morgással reagált. Működött.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.